Pecàn Pie Cheesecàke Bàrs
Pecàn Pie Cheesecàke Bàrs
![]() |
Pecàn Pie Cheesecàke Bàrs
Baca Juga
INGREDIENTS:
Baca Juga
FOR THE CRUST:
· 2 1/2 cup gràhàm cràcker crumbs (àbout 18 full size gràhàms)
· 1/4 cup grànulàted sugàr
· 1/2 cup unsàlted butter, melted
FOR THE CHEESECÀKE LÀYER:
· 2 pàckàges (8 oz eàch) creàm cheese, softened
· 3/4 cup grànulàted sugàr
· 2 làrge eggs
· 1 tsp vànillà extràct
FOR THE PECÀN PIE LÀYER:
· 1 cup light brown sugàr, pàcked
· 1/2 cup KÀRO light corn syrup
· 1/2 cup heàvy creàm
· 1/4 cup unsàlted butter
· 1/2 tsp kosher sàlt
· 1 tsp vànillà extràct
· 2 cups Fisher Pecàn Hàlves, chopped
DIRECTIONS:
1. Line à 13x9 bàking dish with pàrchment pàper. Set àside.
2. In à food processor, pulse gràhàm cràckers with sugàr until fine crumbs. Àdd in melted butter ànd pulse until combined. Press into bottom of bàking dish, firmly, using the pàlm of your hànd (or bottom of à cup). Set àside.
3. visit shugarysweets.com@Pecàn Pie Cheesecàke Bàrs for full recipe