GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES

GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES
GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES #GARLIC #MUSHROOM #AND #BABY #POTATOES #dinner #GARLICMUSHROOMANDBABYPOTATOES
GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES



à buttery dish of pàn-roàsted Gàrlic Mushroom ànd Bàby Potàtoes with herbs. So simple ànd very eàsy to màke with elegànt results thàt màke for à delicious side or àppetizer.

Course: àppetizer,Side DishCuisine: àmericàn,Europeàn Servings: 5 Càlories: 127kcàl àuthor: Bebs
Prep Time:
10 minutes
Cook Time:
20 minutes
Totàl Time:
30 minutes

INGREDIENTS

  1. 2 cups bàby potàtoes
  2. 2 cups chàmpignons mushrooms - (fresh or cànned)
  3. 1 sprig fresh rosemàry - (1/2 teàspoon if dried)
  4. 1 tàblespoon fresh bàsil - - chopped (1/2 teàspoon if dried)
  5. 3 tàblespoon soy sàuce
  6. sàlt ànd pepper
  7. 4 tàblespoons butter or màrgàrine
  8. 1 heàd medium gàrlic

GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES #GARLIC #MUSHROOM #AND #BABY #POTATOES #dinner #GARLICMUSHROOMANDBABYPOTATOES
GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES


INSTRUCTIONS

  1. Wàsh potàtoes thoroughly ànd plàce them in à smàll pot. àdd wàter enough to cover the top. Pour in 2 tàblespoons of soy sàuce.  
  2. Boil bàby potàtoes for 10-15 minutes or just until cooked. Do not overcook potàtoes, check by poking one with à toothpick. If it comes through eàsily then it should be done.
  3. Cut bàby potàtoes in hàlves.
  4. In à pàn or skillet, melt butter over medium heàt ànd sàute gàrlic until tender. 
  5. àdd potàtoes ànd mushroom ànd cook until edges àre browned.
  6. àdd rosemàry ànd bàsil ànd 1 tàblespoon soy sàuce ànd seàson with sàlt ànd pepper às needed.
  7. Remove from pàn ànd trànsfer to à serving dish. Enjoy às à side to your fàvorite chicken, pork or beef or às àn àppetizer.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel