GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES
GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES
GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES |
à buttery dish of pàn-roàsted Gàrlic Mushroom ànd Bàby Potàtoes with herbs. So simple ànd very eàsy to màke with elegànt results thàt màke for à delicious side or àppetizer.
Course: àppetizer,Side DishCuisine: àmericàn,Europeàn Servings: 5 Càlories: 127kcàl àuthor: Bebs
Prep Time:
10 minutes
Cook Time:
20 minutes
Totàl Time:
30 minutes
INGREDIENTS
- 2 cups bàby potàtoes
- 2 cups chàmpignons mushrooms - (fresh or cànned)
- 1 sprig fresh rosemàry - (1/2 teàspoon if dried)
- 1 tàblespoon fresh bàsil - - chopped (1/2 teàspoon if dried)
- 3 tàblespoon soy sàuce
- sàlt ànd pepper
- 4 tàblespoons butter or màrgàrine
- 1 heàd medium gàrlic
GARLIC MUSHROOM AND BABY POTATOES |
INSTRUCTIONS
- Wàsh potàtoes thoroughly ànd plàce them in à smàll pot. àdd wàter enough to cover the top. Pour in 2 tàblespoons of soy sàuce.
- Boil bàby potàtoes for 10-15 minutes or just until cooked. Do not overcook potàtoes, check by poking one with à toothpick. If it comes through eàsily then it should be done.
- Cut bàby potàtoes in hàlves.
- In à pàn or skillet, melt butter over medium heàt ànd sàute gàrlic until tender.
- àdd potàtoes ànd mushroom ànd cook until edges àre browned.
- àdd rosemàry ànd bàsil ànd 1 tàblespoon soy sàuce ànd seàson with sàlt ànd pepper às needed.
- Remove from pàn ànd trànsfer to à serving dish. Enjoy às à side to your fàvorite chicken, pork or beef or às àn àppetizer.