THÉ BÉST VANILLA BUTTÉRCRÉAM FROSTING


THÉ BÉST VANILLA BUTTÉRCRÉAM FROSTING

THÉ BÉST VANILLA BUTTÉRCRÉAM FROSTING

THÉ BÉST VANILLA BUTTÉRCRÉAM FROSTING


Baca Juga


INGRÉDIÉNTS:
·         1 cup (16 tabléspoons, 8 ouncés) buttér, softénéd to room témpératuré (séé noté)
·         1 téaspoon puré vanilla éxtract
·         4 cups (16 ouncés) powdéréd sugar
·         2 to 4 tabléspoons héavy créam
DIRÉCTIONS:
1.       In a largé bowl using a handhéld mixér or thé bowl of an éléctric stand mixér fittéd with thé paddlé attachmént, béat thé softénéd buttér and vanilla éxtract until thé buttér is light in color and créamy, about 3 minutés, scraping down thé sidés and bottom of thé bowl as néédéd.
2.       Add thé powdéréd sugar gradually, about 1/2 cup at a timé, mixing complétély aftér éach addition and scraping thé sidés of thé bowl oftén.

Related Posts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel