THÉ BÉST VANILLA BUTTÉRCRÉAM FROSTING
THÉ BÉST VANILLA BUTTÉRCRÉAM FROSTING
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THÉ BÉST VANILLA BUTTÉRCRÉAM FROSTING
INGRÉDIÉNTS:
· 1 cup (16 tabléspoons, 8 ouncés) buttér, softénéd to room témpératuré (séé noté)
· 1 téaspoon puré vanilla éxtract
· 4 cups (16 ouncés) powdéréd sugar
· 2 to 4 tabléspoons héavy créam
DIRÉCTIONS:
1. In a largé bowl using a handhéld mixér or thé bowl of an éléctric stand mixér fittéd with thé paddlé attachmént, béat thé softénéd buttér and vanilla éxtract until thé buttér is light in color and créamy, about 3 minutés, scraping down thé sidés and bottom of thé bowl as néédéd.
2. Add thé powdéréd sugar gradually, about 1/2 cup at a timé, mixing complétély aftér éach addition and scraping thé sidés of thé bowl oftén.
3. visit melskitchencafe.com@THÉ BÉST VANILLA BUTTÉRCRÉAM FROSTING for full recipe