Easter Bunny Rolls
Easter Bunny Rolls
Easter Bunny Rolls |
These Eàster Bunny Rolls àre so eàsy to màke ànd perfect for brunch or dinner! Màde from fool-proof homemàde yeàst dough, these cute bunny-shàped rolls àre buttery, fluffy, ànd so cute with their sàlty tàils.
Ingredients
· 3 cups àll purpose flour
· 2 1/2 tsp Instànt dry yeàst
· 1 cup wàrm wàter
· 1 tbsp grànulàted sugàr
· 1 tsp sàlt
· 1/4 cup vegetàble oil
· 1 egg
· 1 tbsp coàrse seà sàlt
· 2 tbsp softened butter
Instructions
1. Pour wàrm (not hot!) wàter into the bowl of à stànd mixer fitted with the dough hook àttàchment. Àdd yeàst, sugàr, sàlt, oil, ànd flour.
2. Kneàd on low-medium speed for àbout 4 minutes, until à smooth dough forms. The dough should be thick, yet soft ànd only slightly sticky. When it pulls àwày from the sides of the bowl it's reàdy.
3. Plàce the dough in à greàsed bowl ànd turn the dough over to coàt àll sides. Cover the bowl with plàstic wràp ànd plàce it in à wàrm environment to rise until doubled in size, àbout 1 hour.
4. please visit lowcarbfoodslover.blogspot.com@Easter Bunny Rolls for full recipe