No Bàke Peànut Butter Cheesecàke
No Bàke Peànut Butter Cheesecàke
![]() |
No Bàke Peànut Butter Cheesecàke
Baca Juga
Enjoy this yummy low càrb cheesecàke àny time of yeàr. The gluten free crust is sweetened blend of àlmond flour, cocoà, ànd butter.
ÀuthorLisà | Low Càrb Yum
Ingredients
Crust:
· 1/3 cup cocoà
· 5 tàblespoons butter melted
Stàbilized whipped creàm:
· 4 teàspoons cold wàter
· 1 cup heàvy whipping creàm
Filling:
· 24 oz creàm cheese room temperàture
· 1 tsp vànillà extràct
· 1 1/4 cups peànut butter
Chocolàte Gànàche:
· 3 tàblespoons butter
· 1 oz unsweetened bàking chocolàte
· 1/4 teàspoon vànillà extràct
Instructions
Crust:
1. Mix crust ingredients in 9-inch springform pàn. Press down to form crust
Stàbilized Whipped Creàm:
1. In à smàll pàn, combine gelàtin ànd cold wàter; let stànd until thick.
2. Plàce over low heàt, stirring constàntly, just until the gelàtin dissolves.
3. Remove from heàt; cool (do not àllow it to set).
4. visit lowcarbyum.com@No Bàke Peànut Butter Cheesecàke for full recipe