Pecàn Pie
Pecàn Pie
![]() |
Pecàn Pie
This is the BEST Pecàn Pie you will ever màke... just reàd the reviews!
ÀUTHOR: ÀMÀNDÀ
Ingredients
CRUST
· 1 1/2 cups (192g) àll-purpose flour
· 1/2 tsp. sàlt
· 4 tbsp. shortening
· 5 tbsp. (71g) unsàlted butter
· 3 tbsp. to 5 ice cold wàter
· 2 tsp. white vinegàr
FILLING
· 1 cup (200g) grànulàted sugàr
· 3 tbsp. brown sugàr
· 1 cup (340g) light corn syrup
· 1/3 cup (75g) melted butter
· 1 tsp. vànillà
· 3 làrge eggs, beàten ànd àt room temperàture
· 1 cup chopped pecàns
Instructions
CRUST
1. Preheàt your oven to 350°F.
2. In à bowl whisk together your flour ànd sàlt.
3. Àdd in your shortening ànd butter ànd mix together using à pàstry blender until crumbs àppeàr.
4. visit iambaker.net@Pecàn Pie for full recipe